Fysikkforeningen
Studentforening ved Universitetet i Oslo

Fysikkforeningen står for mye av det sosiale her på Fysisk institutt på Blindern. Vi arrangerer blant annet bedriftspresentasjoner, foredrag, biljardkvelder og annet gøy i løpet av semestrene.

Vi holder til på FFUFF-kontoret (inngang fra vestibylen, se etter  plakaten på døra). Ellers finner du oss også oppe på lille fysiske lesesal (opp trappa ved kontoret). Er det noe du vil spørre om, er det bare å stikke hodet inn til oss, vi biter ikke!

Mailinglister

Meld deg på vår mailingliste og få informasjon på epost om fester og andre arrangementer!
Meld deg på fysforinfo her!

Det er forøvrig også lurt å melde seg på hard-kjerne:
Meld deg på hard-kjerne her!

Glimrende t-skjorter selges!

Fysikkforeningen selger nå sorte/grønne/røde/beige/rosa t-skjorter med Maxwells ligninger i alle teoretiske størrelser, norske språk og typer kjønn. Ta kontakt med vår t-skjorteansvarlig Helle, eller stikk innom oss. Du kan også sende en bestilling via epost (se Webshop-siden).

Vi har også fått laget en rekke kule buttons med mange gode eksempler på nerdete fysikerhumor.

Sjekk vår Webshop for mer!

Oppdatert: 08.11.2012
Ingenting på programmet for øyeblikket...